Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

Exit / Exit

Katharina Woll,  Germany, Israel 2017 23'

Producer: Markus Kaatsch

Film Presentation:
Exit are în centrul atenţiei două femei care au părăsit comunitatea ultraortodoxă. Sarah a intrat în comunitate la 17 ani, când s-a mutat din Statele Unite în Israel şi şi-a întâlnit viitorul soţ. După ani de viaţă intens religioasă, şi-a dat seama că nu mai poate suporta rigiditatea credinţei. La separarea de soţ şi-a pierdut copiii, pe care îi poate vedea doar două ore pe săptămână, sub stricta supraveghere a asistenţilor sociali ultraortodocşi. La limita speranţei, Sarah o întâlneşte pe Heidi, şi ea o fostă ultraortodoxă care luptă acum pentru drepturile femeilor din comunitate. Va reuşi Sarah să-şi recupereze copiii?
Festivals/Awards:
check festival history
Director's Bio-Filmography:
Katharina Woll s-a născut în 1984 în München. În timpul studiilor de cinema a lucrat pentru mai multe companii de producţie din München şi Berlin. În 2010 a început să studieze Regie de film la Academia Germană de Film şi Televiziune din Berlin. A regizat mai multe scurtmetraje de ficţiune şi documentar.
Director's / Curator's Statement:
"Mi-am pierdut copiii. Am patru fii şi două fiice. Fetele refuză să-mi vorbească. Le-au întors împotriva mea, le-au spălat creierul... Cum pot să despartă o mamă de copiii ei?" (Sarah, o mamă dintr-o comunitate evreiască ultraortodoxă)
Media:
World sales: