Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

Astra Film Festival 2017

Concerts

Un mix eterogen de genuri muzicale va anima publicul spectator de fim documentar de la AFF 2017. Sonoro, Luiza Zan și Subcarpați vor asigura soundtrack-ul celor 7 zile de toamnă pline de film.

 

SonoRo, un grup foarte apreciat de muzică de cameră, format din Razvan Popovici, viola, Ella Bokor, violoncel, Diana Ketler, pian și Thorsten Johanns, clarinet, va susține un concert special în cadrul celei de-a 24a ediții a festivalului de film de nonficțiune de la Sibiu.

Luiza Zan este una din cele mai cunoscute cântărețe de jazz din România. Cu 7 albume la activ, printre care Heritage, lansat in primăvara lui 2016, primul album de autor, Luiza Zan semnează muzica unor spectacole de teatru de marcă, precum și coloana sonoră a câtorva filme documentare.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne oxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Despre muzica Subcarpați, cei mai mulți spun că le aduce aminte de rădăcini și îi face să fie mândri de “acasă”. Despre noul album Statele unite ale Balcanilor, Bean MC, fondatorul trupei spune: “Este vorba despre a a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună”.