Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

Regulament de vizionare

ASTRA FILM JUNIOR 2012

Regulament de vizionare a filmelor în sala de cinema

Program destinat elevilor de şcoală primară, de gimnaziu şi liceenilor

Acest program vizează şi educaţia elevilor privind comportamentul civilizat în sala de cinema. Regulament se dă fiecărui  învăţător/diriginte pentru a-l face cunoscut elevilor

Dragi copii/ Dragi liceeni, vi s-a dat ocazia să aveţi marea bucurie de a împărtăşi vizionarea unor filme bune împreună cu colegii voştri. Însă aici nu suntem acasă în faţa televizorului sau a calculatorului. Pentru a  putem vedea filmul împreună, cei care vin la vizionarea filmului trebuie să respecte următoarele reguli:

-         să ajungă la Casa de Cultură a Sindicatelor, locul de desfăşurare Astra Film Junior 2012, cu 15 de minute înainte de începerea  proiecţiilor (a se vedea orarul proiecţiilor pe zile)

-         să intre în ordine şi să se aşeze în linişte în sala de cinema la locurile indicate

-         să închidă telefoanele mobile

-         să nu vorbească, să nu mănânce şi să nu bea în timpul proiecţiei

-         OCAZIE UNICĂ!!! La acest program vin autorii filmelor şi aveţi marea ocazie, să puneţi întrebări legat de aceste filme. Cine vrea să pună întrebări va ridica mâna, ca să i se dea microfonul.

-         să nu se ridice de pe scaune până nu se termină genericul filmului şi se aprind luminile în sala de proiecţie, iar în cazul întâlnirii cu autorii filmelor, să rămână aşezaţi până la terminarea discuţiilor cu aceştia din sala de cinema, după sfârşitul filmului.

          Vă mulţumim!