Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

ReciclART junior

ReciclART junior la ASTRA FILM FESTIVAL 2012

Poluarea, mutilarea naturii de către coloşii industriali, alimentele modificate genetic, gunoaiele nebiodegradabile care sufocă planeta sunt subiecte care ne afectează pe toţi.

O parte dintre materialele condamnate să devină gunoi pot fi reciclate; obiecte vechi, lucruşoare de tot felul, bucăţi şi bucăţele de obiecte pot deveni lucruri interesante şi utile sau pur şi simplu piese care ne încântă privirea.

Cea de-a XII-a ediţie ASTRA FILM FESTIVAL se desfăşoară la Sibiu între 15 şi 21 octombrie 2012. Una dintre secţiunile festivalului din acest an se numeşte EcoCinematogrAFF şi aduce în dezbatere preocupările actuale legate de mediul înconjurător, prin problematici şi puncte de vedere exprimate în documentare din toată lumea. 

ReciclART junior propune reciclarea peturilor BUCOVINA de 0,5 date elevilor la Festivalul ASTRA FILM JUNIOR 2012, și implicarea copiilor în proiectul ReciclART pentru a construi obiecte de artă din peturi. Recuperarea sticlelor de plastic se va realiza cu ajutorul concursului de desene și mesaje eco, intitulat MESAJ ÎNTR-O STICLĂ (vezi cele 2 regulamente de concurs). 

ReciclART junior se va desfășura în perioada 16-18 octombrie 2012, între orele 13-16, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Înscrieri și detalii la Astra Film Sibiu, la numărul de telefon 0269 202 436.