Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

Working is Growing. The Organized Child Workers and Their Demands / Să crești muncind. Organizații ale muncitorilor-copii

Léa Klaue,  Norway 2015 32'

Producer: Léa Klaue

Film Presentation:
Gerald, Ruben, Neysa și prietenii lor sunt copii și adolescenți care lucrează împingând roabe într-o piață și apoi ca băieți de rugăciune într-un cimitir din regiunea Cochabamba din Bolivia. Sunt de asemenea parte dintr-un sindicat și își apară cu fermitate dreptul de a lucra în fața autorităților. Ei își vor prezenta ideile în fața parlamentului unde urmează să se voteze o nouă lege privitoare la muncitorii copii.
Director's Bio-Filmography:
Léa Klaue s-a născut în 1989 în Berna și a crescut în sudul Alpilor elvețieni, unde a primit o educație bilingvă. A urmat studiile de licență în studii media și antropologie socială la Universitatea din Basel și a participat la un schimb de experiență în Santiago, Chile. A absolvit în 2015 un master în studii culturale vizuale la Universitatea Arctică din Norvegia, Tromsø. ”Munca înseamnă creștere” e parte din proiectul ei final de disertație și primul său film.
Media:
World sales: