Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

Vezi în viitor VR

Vodafone „Vezi în viitor” VR

Vezi în viitor ilustrează cu ajutorul realității virtuale 360°, cum ar putea arăta meseriile viitorului. Campania e lansată de Vodafone România cu ocazia aniversării a 20 de ani. Inițiativa „Vezi în viitor” este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ți faci viitorul” meseriile generației viitoare, pentru prima dată în 360° VR”.

Fă cunoștință cu meseriile viitorului pentru prima oară în experiențe 360 !

Vino la Astra Film Junior și descoperă-le și tu !

Astra Film Festival în parteneriat cu Vodafone România au pregătit un spațiu dedicat entuziaștilor de realitate virtuală creat special pentru a descoperi și a ne pregăti împreună pentru noile meserii.

Arhitect

Ne folosim imaginația ca să vedem cum va arăta viitorul… dar dacă însuși felul în care ne folosim imaginația se va schimba?

Eşti pregătit să vezi viitorul unui arhitect?

https://youtu.be/KIbhQzXHlzs

Doctor

Da, acum trebuie să fii lângă ei că să îi ajuţi. Şi nu poţi să fii lângă toţi care au nevoie de ajutor. În viitor însă, prin tehnologie, totul se va schimba.

Ce zici, eşti gata să vezi doctorul anului 2027?

https://youtu.be/hNB4uRbinC4

Pădurar

Da, acum poate că pădurarii trebuie să străbată munţii în lung şi-n lat pentru a se îngriji de animale, dar în viitor, cu cât datele vor fi mai la îndemână, cu atât totul va deveni mult mai simplu.

Deci? Eşti gata să vezi viitorul unui pădurar?

https://youtu.be/XnC-g3HQBhc