Centrul Astra Film
Ro / En

                         

Astra Film Festival

 

DUMITRU BUDRALA

Fondatorul și directorul Festivalului Astra Film. Regizor, fotograf și director al Departamentului Astra Film, fondat în anul 1991, președinte al Fundației Astra Film. Autor documentare premiate la festivaluri internaționale. Doctor în antropologie vizuală, a publicat  cărți și articole care au ca temă de baza cercetarea pe care o face în zona Transilvaniei.

 

 CSILLA KATÓ

Directoare de programe, a lucrat în cadrul Festivalului Astra Film încă din anul 1998, membru în cadrul comisiei de selecţie a filmelor şi organizator al programelor speciale şi workshop-urilor. Asistent de regie şi producător de filme documentare. Membru în jurii internaţionale de festivaluri de film documentar (DocumentaMadrid, Dialektus Budapesta). A studiat antropologie culturală și film la Eötvös Loránt University în Budapesta, studii la London School of Economics şi la Australian National University din Canberra.

 

ADINA MARIN (VĂRGATU)

Face parte din echipa Astra Film Festival începând cu cea de-a treia ediție a festivalului, în diverse departamente: selecție / programare, fundraising, producție, redactare catalog și alte publicații ale Festivalului. A fost asistent regie, asistent producție și producător pentru documentare produse de Astra Film. Este membru al echipei de programatori pentru Cinemateca Astra Film.